Konferencja webinarium

Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego: "Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość produktu".

Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu organizuje we środę 10 grudnia 2025 roku od godziny 9.00 do 13.30, na platformie ClickMeeting, bezpłatną konferencję w formie webinarium pn. „Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość produktu”.

W programie zaplanowano cztery wykłady, w toku których prelegenci opowiedzą o kwestiach zarówno teoretycznych, jak i praktycznych wdrażania nowych technologii w produkcji żywności, w zakresie wytwarzania, przechowywania oraz przygotowania do sprzedaży produktów zarówno roślinnych, jak i zwierzęcych.

 

Zobacz PROGRAM webinarium (plik pdf 137 kilobajty)

 

Konferencja skierowana jest przede wszystkim do producentów i przetwórców żywności, mieszkańców obszarów wiejskich, doradców, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji.

Zapisz się na konferencję, logując się na stronie internetowej WODR w Poznaniu, kliknij w bezpośredni Link TUTAJ

Jeśli z powodów technicznych nie możesz zapisać się na konferencje za pomocą strony internetowej – prześlij wiadomość na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Temat wiadomości: Konferencja – Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego. W treści wpisz Twoje imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz powiat. W odpowiedzi otrzymasz link zapraszający na konferencję.

W sprawach związanych z konferencją należy kontaktować się z Działem Rozwoju Obszarów Wiejskich WODR, tel. 61 863 04 18.